Ankuzem

PDFYazdırE-posta

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (ANKUZEM) 2002 yılında kuruldu. Geçen 10 yıl içinde yürüttüğü programların sayısını arttırarak 5 önlisans, 1 lisans tamamlama, 4 tezsiz yüksek lisans,  4 sertifika ve 1 kurs programını uzaktan eğitim öğrencileri için yürütmektedir.

Programlarımızda ders veren öğretim elemanı sayımız 100’den fazla olup, öğrenci sayımız yaklaşık 10.000’e ulaşmış durumdadır. Uzaktan eğitim sınavlarımız yurt içinde 9 merkezde ve yurtdışında Almanya Köln’de yapılmaktadır.

15 fakülte, 3 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu, 13 enstitüsü ile büyük ve köklü bir üniversite olan Ankara Üniversitesi’nin güçlü akademik kadrosu ve olanaklarıyla siz öğrencilerimizin herzaman yanınızdayız.

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi, e-öğrenme derslerinin içeriklerini farklı öğrenme stillerine sahip olanların gereksinimlerini karşılayacak biçimde oluşturmaya ve her dönem zenginleştirilmiş çokluortam içeriklerini arttırmaya devam etmektedir.